NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Van opleidingen tot ondergrondinspecties

door: Armand Landman
| Management

Triflex Service

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. Maar het Zwolse bedrijf doet meer dan het maken van een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken zoals parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken.

Triflex adviseert namelijk ook architecten, beschikt over CAd tekening van tal van lastige detailleringen, heeft een Stabu-bestekservice, doet ondergrondinspecties en verzorgt opleidingen voor applicateurs van de vloeibare kunststoffen. Fabrikant van vloeibare kunststoffen Triflex doet meer dan alleen maar een product leveren.

Het bedrijf is actief op zeven servicegebieden:

 1. Architectenadvies
  De Triflex-architectenadviseur treedt als kennispartner op bij de uitdagingen van de architect. Ze geeft architecten advies over de vele ontwerpmogelijkheden met Triflex.
 2. CAD tekeningen
  Van gevelaansluitingen tot  dilataties, van veel lastige detailleringen beschikt Triflex over CAD tekeningen.
 3. STABU-bestekteksten
  Om opdrachtgevers te helpen, biedt Triflex een bestekservice aan volgens de internationale Stabu-systematiek.
 4. Advies op maat
  Na een opname op locatie en een gesprek met de opdrachtgever, brengt Triflex een advies uit met het meest passende systeem.
 5. Ondergrondinspectie
  Voordat een applicateur start met het aanbrengen van een afdichting, is het van belang om de ondergrondkwaliteit te bepalen. Triflex biedt diverse mogelijkheden om de ondergrond te inspecteren. 
 6. Opleidingen voor applicateurs
  De Triflex-systemen worden uitsluitend aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De technische en esthetische kwaliteit van de oplossingen is mede afhankelijk van de manier waarop het wordt aangebracht. Triflex besteedt daarom veel aandacht aan de opleiding van applicateurs. 
 7. Kwaliteitszorg op locatie
  Naast de trainingen voor applicateurs, geeft de afdeling techniek van Triflex ondersteuning bij de start van een nieuw project. Daarnaast voert het bedrijf met regelmaat controles uit en geeft het adviezen tijdens het werk.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Triflex via info@triflex.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid