NOA Menu

NOA Kenniscentrum

UMB en Modulus gaan verder onder één naam

door: Webbeheer
| Administratie

Umb En Modulus E E N Naam

Vanaf 1 januari 2016 zullen begunstigende leden Modulus en UMB verder gaan onder de naam ‘SIG Afbouwspecialist B.V.’. Hiermee wordt één uitstraling naar de Nederlandse afbouwmarkt gecreëerd. De nieuwe naam en het logo geven weer in welk specialisme SIG Afbouwspecialist actief is.

UMB en Modulus zijn toeleveranciers van afbouwmaterialen voor zowel plafond-, wand- als interieurbouw. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van SIG plc. De Sheffield Insulations Group is een Engelse beursgenoteerde organisatie en heeft vier divisies. UMB en Modulus vallen onder de divisie Interiors (binnen afbouwmaterialen).

SIG Afbouwspecialist biedt professionele advisering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een goede centrale bereikbaarheid, korte levertijden en een flexibele logistieke service. Naast de centrale logistieke functie, die verricht wordt vanuit Tilburg, heeft elke vestiging een eigen afhaalservice. Daarnaast kiest SIG Afbouwspecialist voor partnership met gerenommeerde fabrikanten om een overzichtelijk en totaal productaanbod te kunnen aanbieden met ruimte voor alternatieven.

Meer info

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid