NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Tweejarige kaderopleiding

door: Webbeheer
| Personeel

In september 2014 start op diverse locaties in het land de tweejarige Kader- en Ondernemersopleiding van Savantis. Welke locaties dat precies zijn, hangt af van het aantal deelnemers. Op dit moment gaat de opleiding zeker van start in Utrecht en Assen en naar verwachting ook in ’s-Hertogenbosch. Ambitieuze werknemers in de sector kunnen zich nog steeds aanmelden.

De opleiding duurt twee jaar. Daarin combineren cursisten vierenhalve dag werken met wekelijkse bijeenkomsten op school. Deze vinden plaats in de middag en avond en daarnaast één zaterdag per maand. In het eerste jaar maken de leerlingen kennis met de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden die bij een kaderfunctie horen. In het tweede jaar wordt een uitstroomrichting gekozen: uitvoerder, calculator/onderhoudsspecialist of ondernemer.

Om aan de opleiding deel te nemen is een diploma nodig op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld Gezel Stukadoor. Is dit diploma niet behaald, dan kan de werknemer wellicht toch deelnemen: er wordt dan gekeken of de vooropleiding en werkervaring voldoende is. Is de werknemer geslaagd voor de Kader- en Ondernemersopleiding, dan heeft hij/zij toegang tot het hbo.

Voor deze tweejarige opleiding is het les- en boekengeld per schooljaar € 1.295,-. Aanmelden is mogelijk tot en met zaterdag 23 augustus. Bel 0182 - 64 11 11 of stuur een e mail aan het informatieloket Kader- en Ondernemersopleiding: keno@savantis.nl. De intake voor alle opleidingslocaties vindt plaats op zaterdag 30 augustus bij NOA in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.savantis.nl/kaderopleiding.

SavantisFilmpje

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid