NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Stucsysteem met 100% minerale opbouw

door: Webbeheer
| Techniek

Sto volledig mineraal assortiment

StoMiral is het nieuwe assortiment van begunstigend lid Sto, speciaal voor traditionele stucwerk klussen. Het is een volledig mineraal assortiment inclusief raapmortels, profielen, weefsels en minerale sierpleisters om met een volledig op elkaar afgestemd systeem te werken. 

Door steeds beter isolerend metselwerk (op basis van een traditionele spouw of binnenisolatie) blijft de vraag naar cementeuze en ongeïsoleerde pleistersystemen bestaan. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of renovatie waarbij geen ruimte of behoefte is aan een buitengevelisolatie systeem. Denk aan een aanbouw, een sierplint of een monumentale villa. 

Compleet mineraal productpakket

Het StoMiral assortiment bestaat uit verschillende soorten raapmortels (inclusief lichtgewicht en vezelversterkte variant) die als onderpleister worden toegepast. Een voorspuitmortel voor een egale zuiging van de ondergrond, een sneldrogende aanzetmortel voor het stellen van profielen en een sokkelpleister voor plinten of vochtbelaste geveldelen (zoals het maaiveld) maken het productpakket compleet. Op het gebied van eindafwerking zijn de mogelijkheden divers: van korrel tot glad. Of kiest u voor een modelleerbare pleister? 

Meer informatie op de website van Sto 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid