NOA Menu

NOA Kenniscentrum

StoneTech & Partners event

door: Webbeheer
| Relatiebeheer

Stonetech

Op 25 mei 2018 houdt begunstigend lid StoneTech ter ere van haar 25-jarig jubileum open huis in Zeist. U bent van harte uitgenodigd om dit feest mee te vieren.

Vanaf 12:00 uur bent u op deze dag welkom op de locatie van StoneTech aan de Woudenbergseweg 19 D-1 (bedrijvenpark Seyst). U wordt daar opgewacht in de grote StoneTech & Partners tent. Hier demonstreren de belangrijkste partners uit de branche hun nieuwste producten. Zij maken graag tijd voor u vrij om nader kennis te maken en uw vragen te beantwoorden. 

Belangrijkste pijlers 

Sinds de oprichting in januari 1993 is StoneTech onder de bezielende leiding van Robbert van Straten uitgegroeid tot een betrouwbaar merk. Kennis, kwaliteit en een snelle levering zijn vanaf het eerste begin de belangrijkste pijlers geweest waarop Van Straten zijn onderneming heeft weten op te bouwen. StoneTech blijft ook de komende jaren investeren in ontwikkeling, duurzaamheid en langdurige samenwerkingen.

Aanmelden 

Vanzelfsprekend is er op 25 mei bij StoneTech ook gelegenheid tot feliciteren en is er aandacht voor de verzorging van de inwendige mens. Naast de hapjes en drankjes die doorlopend zullen worden geserveerd, wordt om 16:00 uur de barbecue voor u aangezet en gaan de feestelijkheden door tot middernacht. Vergeet u vooral niet om de attentie die voor u klaar staat mee naar huis te nemen. Om de stroom van bezoekers goed te kunnen coördineren en de persoonlijke attenties klaar te kunnen zetten, stelt StoneTech het op prijs als u zich vooraf aanmeldt. De eerste aanmeldingen voor het StoneTech & Partners event zijn al binnen. Natuurlijk wilt u dit feest niet missen en bent ook u erbij.

Aanmelden voor het StoneTech & Partners event op 25 mei 2018? Stuur een mail naar: sales@stonetech.nl

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid