NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Sms-alert verdwijnt, Btw-Alert verschijnt!

door: Webbeheer
| Administratie

BTW-APP

Altijd handig, een kleine herinnering om uw btw-aangifte niet te vergeten. Veel ondernemers gebruikten daarvoor de sms-alert van de Belastingdienst. Sinds april van dit jaar kunt u voor zo’n herinnering ook gebruik maken van de Btw-Alert. Deze app komt in de plaats van sms-alert voor de aangifte van btw. Begin augustus verdwijnt de sms-alert definitief.

De Btw-Alert is beschikbaar voor Apple (iOS) en GooglePlay (Android).

Maakte u al gebruik van sms-alert?

Als u de sms-alert al gebruikte, dan kent u de voordelen van een dergelijke dienst. Schakel dan begin augustus over op Btw-Alert.

Waarom de Btw-alert gebruiken?

Als u druk bent, kunt u vergeten de btw-aangifte in te dienen of te betalen. Dat kan vervelende gevolgen als rente of een boete geven. Met de Btw-Alert voegt de Belastingdienst een nieuwe functie toe aan het arsenaal van herinneringsservices. Met deze app plant u de btw-aangifte op tijd én op een moment dat het u uitkomt.

Wat heeft de Btw-Alert te bieden?

Met Btw-alert checkt u eenvoudig wanneer u aangifte moet doen en wanneer de betaling binnen moet zijn. U stelt eenvoudig herinneringsberichten in op uw telefoon of tablet. Via een koppeling met uw digitale agenda reserveert u uw eigen btw-aangiftemoment. De app zet er automatisch het bijpassende betalingskenmerk bij. Tenslotte houdt de app rekening met uw eigen situatie, zoals meerdere ondernemingen en verschillende aangiftetijdvakken.

Btw-Alert biedt daarmee een self-service oplossing waarbij u zélf kiest wanneer u uw kattenbelletje krijgt. Geïnteresseerd? Download de Btw-Alert dan in de app stores van Apple (iOS) en GooglePlay (Android).

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid