NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Schuurschijven voor oppervlaktebewerking

door: Webbeheer
| Praktijk

KC Schuurschijven

Begunstigend lid Wiltec heeft revolutionaire Qspecials Superpad schuurschijven voor de langehals-schuurmachine. De schijven zijn voorzien van een gepatenteerd stofgaten patroon dat over het gehele oppervlak van de Ø225 mm pad verspreid is.

Het geheim achter de Qspecials Superpad schuurschijven schuilt in de samenstelling van de schuurkorrel, de verlijming van de schuurkorrel op de zachte drager en het gepatenteerde stofgaten patroon. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat zelfs het schuren van grote oppervlakken zoals een plafond of de wanden plezierig worden.

Het hoge afnamevermogen en de effectieve stofafzuiging zorgen voor een snelle voortgang van de werkzaamheden. Of het nu gaat om het opschuren van behangoppervlakken, opschuren van polystyreen platen bij warmte-isolatie of het afschuren van plamuurvlakken tot het fijn schuren van marmer- en plamuurresten.

Wiltec somt de belangrijkste voordelen van de Qspecials Superpad schuurschijf op:

  • Premium aluminium oxide schuurkorrel, voor een hoge afname tijdens het schuren.
  • Optimale stofafzuiging, voor een schonere werkomgeving.
  • Geen stofophoping vanwege het feit dat de stof over het gehele oppervlak van de schijf wordt afgezogen.
  • De zachte drager zorgt ervoor dat de schijf zich aanpast aan de ondergrond en voorkomt hiermee inkervingen en krassen in de ondergrond. 
  • Kostenbesparend vanwege de efficiënte schuurresultaten en lange standtijd. 

De Qspecials Superpad schuurschijf Ø 225 mm is verkrijgbaar per verpakking à 25 schijven en is beschikbaar in korrel P 40 t/m P 220.

Voor meer informatie of een gratis monster kunt u contact opnemen met Wiltec.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid