NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Scaffmover, het nieuwe alternatief voor de verrijdbare kamersteiger

door: Gert van der Meulen
| Praktijk Techniek

ScaffmoverMet de nieuwe Scaffmover kunt u veilig de kamersteiger verplaatsen, zonder steeds weer op- en af te moeten klimmen. Op grond van de huidige regels is het namelijk verboden om een kamersteiger te verplaatsen wanneer men er op staat. De steiger moet op de rem staan. Met de Scaffmover kunt u de steiger op en van de rem te halen, terwijl u er op staat.

Tijdens de NOA Plafond en Wanddag van 2014 werd al de Crawler geïntroduceerd, waarmee eveneens een kamersteiger veilig verplaatst kan worden, terwijl men er nog op staat. De Scaffmover is een nieuwe ontwikkeling , bedacht door NOA-bedrijf Systemflex.

Met dit apparaat kunt u ook veilig de kamersteiger verplaatsen, zonder steeds weer op- en af te moeten klimmen. Ook dit apparaat is net als de Crawler ontwikkeld en getest in samenwerking met ASC, een leverancier van kamersteigers. Onderstaande documenten bieden u meer informatie over de Scaffmover.

Camper Trolley Scaffmover Scaff Mover Specification _Pagina _1 Folder Scaffmover
Technische specificatie Technische omschrijving Folder

 

          

Het gebruik van de Scaffmover, in combinatie met kamersteigers van andere leveranciers dan ASC, is niet zomaar mogelijk. In de voorwaarden van de leverancier moet namelijk duidelijk worden aangegeven onder welke voorwaarden dit is toegestaan. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Systemflex en/of ASC.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid