NOA Menu

NOA Kenniscentrum

SCAB Pakket Personeelsadvies: voordelig advies op maat

door: Webbeheer
| Administratie

Scab Kennis

Flexibel en voordelig profiteren van deskundig personeelsadvies, op afstand of bij u op kantoor? Met het Pakket Personeelsadvies van begunstigend lid SCAB wordt u op elk gewenst moment ondersteuning op maat geboden.

Flexibel abonnement

Het Pakket Personeelsadvies is een HRM-abonnement voor een jaar. U neemt een vooraf afgesproken aantal uren af, tegen gereduceerd tarief. Deze uren zet u in op het moment dat u ze nodig heeft, en op elk gewenst terrein:

Periodiek ontvangt u een overzicht van de gebruikte en nog beschikbare uren. Niet gebruikte uren kunt u bij het opnieuw afsluiten van een pakket voor de periode van één jaar ‘meenemen’.

Tarief

Bereken uw prijs via de rekenmodule Pakket Personeelsadvies van SCAB. Het jaartarief wordt eenmalig na de opdrachtbevestiging doorbelast. NOA-leden ontvangen 4% korting op het tarief. Laat u verrassen door de scherpe tarieven.

Meer informatie

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Susanne de Kort,  Adviseur Personeelszaken van SCAB op telefoonnummer 013-583 38 93 of mail haar. Zij helpt u graag verder.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid