NOA Menu

NOA Kenniscentrum

SCAB biedt voordeel

door: Webbeheer
| Administratie Personeel

Scab

Begunstigend lid SCAB Accountants & Adviseurs staat voor u klaar om activiteiten op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening en loonadministratie te verrichten. Ook bent u volgens SCAB bij hun in goede handen als het gaat om HRM-ondersteuning, automatisering, urenbewaking, managementrapportage en detachering van financieel en administratief personeel met kennis van de bouwsoftware. 

4% korting

NOA-leden ontvangen een korting van 4% op alle pakketten. Maakt u hier al gebruik van? Profiteer van vaste lage prijzen, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan en precies weet waar u aan toe bent. 

SCAB heeft voor alle NOA-leden aantrekkelijke pakketten:

 • Accountancy pakket of Accountancy plus pakket
  Geen onverwacht hoge kosten? Kies een pakket van SCAB. Geen onverwacht hoge kosten maar vaste prijzen voor accountancy en fiscale diensten.  
 • Loonadministratie
  Uw complete loonadministratie tegen een vast laag tarief.
 • OZP Pakket
  Met het SCAB OZP-pakket is uw financiële administratie en belastingaangifte prima geregeld. En dat voor een tarief voor slechts € 95,- (excl. btw) per periode van vier weken. In dit tarief hebben wij de korting al voor u verrekend.
 • Inzet van (tijdelijk) administratief personeel
  Kennis van zaken en flexibiliteit, daar gaat het om als u iemand inhuurt om (tijdelijk) werkzaamheden voor uw bedrijf te verrichten. Of het nu gaat om het uitvoeren van financieel-administratieve werkzaamheden, het opzetten van financiële rapportages of de implementatie van een nieuw softwarepakket. Ook hiervoor kunt u een beroep doen op de medewerkers van SCAB.
 • Managementrapportage
  In deze economische tijden is het een must om een goed en betrouwbaar inzicht te hebben in de tussentijdse cijfers van uw onderneming. Sturen op gevoel is er niet meer bij, dus zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en stuur planmatig op basis van cijfers. SCAB heeft hiervoor de SCAB Management Monitor ontwikkelt.

Bekijk hier het totale aanbod voor NOA-leden.

Meer informatie?

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Mark Fokke, Manager Loonadministratie op telefoonnummer 013-583 38 91 of stuur hem een e-mail. Hij helpt u graag verder. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid