NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Riskmanagement door verzekeringsspecialisten

door: Webbeheer
| Praktijk

WUTHRICH/NOA Verzekeringsdienst is al jaren trotse partner van NOA op het gebied van financiële dienstverlening. Dienstverlening, die gericht is op alles wat maar met risicobeheer en verzekeringen te maken heeft. Daar is Wuthrich al bijna 100 jaar mee bezig. Afhankelijk van het wensenpakket wordt er een risicoanalyse van uw bedrijf gemaakt. Daarmee krijgt u een compleet beeld van uw risico’s. Dit betekent niet automatisch dat u alle risico’s moet verzekeren.

De taak van de NOA Verzekeringsdienst is om afbouwondernemers te adviseren bij het inkopen van zekerheid en de continuïteit van de onderneming te helpen waarborgen. Hierbij blijft het van het allergrootste belang zoveel mogelijk risico’s duidelijk te onderscheiden. Daardoor bent u in staat om bewust met risico’s om te gaan en te zoeken naar passende oplossingen. Risico’s kunt u zelf beïnvloeden, door deze bijvoorbeeld te vermijden, verminderen, overdragen, zelf te dragen of tot slot te verzekeren. 

De visie van NOA Verzekeringsdienst is: Verzeker die risico’s die u zelf niet kunt dragen!

Door jarenlange ervaring heeft NOA Verzekeringsdienst specifieke producten ontwikkeld die volledig aansluiten bij de behoeften vanuit de afbouwbranche. Als voorbeeld noemen wij de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, de ziektewetverzekering, de kredietverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Op alle verzekeringen, dus ook de hierboven aangegeven verzekeringen, worden overigens zeer hoge kortingen doorberekend als gevolg van de collectieve inkoop van deze producten bij verzekeraars.

Naast het opstellen van een risicoanalyse, het geven van advies en desgewenst bemiddelen bij het tot stand brengen van verzekeringen, zowel in schade- als leven en pensioenmarkt, is zeer zeker van belang uw verzekeringsspecialist u juist en tijdig informeert over de diverse, al dan niet gewijzigde, wettelijke- en verzekering gerelateerde onderwerpen. U kunt hierbij denken aan de gewijzigde wetgeving op het gebied van loondoorbetalingsverplichting van uw personeel (Wet BEZAVA), pensioenwetgeving (fiscaal en juridisch) en de brand-regresregeling vanaf 1-1-2014.

Welke onderwerpen het ook aangaat, u mag verwachten dat NOA Verzekeringsdienst u met een team van 30 enthousiaste medewerkers in Utrecht volledig van dienst is. Leden van de NOA kunnen overigens ook hun personeel of gezin mee laten profiteren van het lidmaatschap.

Meer informatie?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Peter Schoonderwoerd op telefoonnummer 030-2549114 (mobiel 06-50806592) of stuur een mail. Ook op onze website of via een doorlink van de website van de NOA is informatie beschikbaar. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid