NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Ripstaal KlicK-board

door: Webbeheer
| Praktijk

Ripstaal

In één klik de juiste vorm met de innovatieve gipsplaat van begunstigend lid Ripstaal Construction Products. Ripstaal KlicK-board is een gipsplaat die u snel en eenvoudig de gewenste vorm geeft door middel van een uniek klikprofiel. Ripstaal KlicK- board maakt prefab werken mogelijk op uitwendige hoeken in uw renovatie of bouwproject. 

Het KlicK-board is verkrijgbaar met één, twee of drie klikprofielen. U creëert in een handomdraai strakke en stabiele hoeken, kolom omkledingen, koven, ombouwen, etc. Eén eenvoudige beweging en het gewenste model is klaar.

De hoeken zijn voorzien van inwendige bescherming, waardoor het aanbrengen van een hoekbeschermer overbodig is. Bovendien is de gipsplaat kant en klaar voor iedere gewenste afwerking. Daardoor kunt u met Ripstaal KlicK-board bezuinigen op arbeidstijd én op materiaal!

Ripstaal KlicK-board is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor binnen en voor buiten (standaard-, hydro- en buitengipsplaat). De platen hebben een dikte van 12,5 mm en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

KlicK voor meer informatie. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid