NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Razendsnelle nieuwe gipsschroefmachine

door: Webbeheer
| Praktijk

KC Schroefmachine

Wanneer u gipsplaten bevestigt, dan doet u dat het liefste met een machine die in alle werkhoudingen makkelijk werkt. De SPIT 218 van begunstigend lid SPIT Paslode komt u hierin tegemoet, want deze heeft een gewicht van slechts 1,2 kg. De “soft-grip” zorgt er voor dat de druk van de hand in één axiale lijn op de schroef wordt overgebracht. Het kantel-effect is hiermee verleden tijd! 

Het vermogen van 600 W, de draaisnelheid van 6.000 toeren en een sterk koppel zorgen voor een krachtige machine, die de schroeven makkelijk in de metalen profielen en het hout draait. Uiteraard is de SPIT 218 ook voorzien van een links-/rechts schakeling, nauwkeurige diepte-instelling en vergrendelknop voor de schakelaar. 

Altijd bij de hand

Met de geïntegreerde broekriemhaak heeft u de SPIT 218 altijd bij de hand. De SPIT 218 is voorzien van een 6 meter lang demontabel snoer. Deze wordt permanent d.m.v. een speciale stekker aan het snoer in het handvat van de machine gestoken. Het aansluitsnoer is als accessoire leverbaar en kan dus bij een kabelbreuk door de gebruiker zelf binnen enkele seconden worden vervangen. 

Met én zonder snoer

Er is overigens ook een snoerloze uitvoering met een 18V / 4,2Ah Lithium accu verkrijgbaar. De SPIT 218 Li werkt razendsnel om zonder snoeren te bevestigen. Voor zowel de SPIT 218 als de SPIT 218 Li zijn in een handomdraai schroeven op band te verwerken door de SPIT 218 of de SPIT 218 Li te koppelen aan de SPIT Speed 55 Easy Click schroefadapter. Bits zijn snel te wisselen d.m.v. het “Quick-release”-systeem.

Wilt u een “must-have” bij het bevestigen van gipsplaten? Dan moet u de SPIT 218/SPIT 218 Li proberen! De SPIT 218 is leverbaar vanaf januari 2015.

Meer informatie: www.spitpaslode.nl

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid