NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Professionele opdrachtgevers tevreden over stukadoorsbedrijven

door: Erica van Aken
| Management

Tevreden

Aannemers en woningcorporaties zijn gevraagd afbouwbedrijven te beoordelen op de voor hen belangrijkste aspecten. Professionele opdrachtgevers zijn het meest tevreden over de inzet en motivatie van stukadoors. Orde, netheid en nazorg worden vrij goed beoordeeld. Stukadoorsbedrijven zijn daar ten opzichte van 2011 beter in gaan presteren. 

Door onderzoeksbureau USP is in 2011 en 2014 vergelijkbaar onderzoek gedaan naar de zelfbeoordeling en reputatie van stukadoorsbedrijven in Nederland. De zelfbeoordeling van stukadoors - een totaalscore van 8,0 -  komt redelijk overeen met de wijze waarop opdrachtgevers naar de verschillende bedrijfsaspecten kijken. In 2011 waren de verschillen veel groter. Door stukadoorsbedrijven zijn de destijds door opdrachtgevers gemelde verbeterpunten (orde en netheid, nazorg) inmiddels goed opgepakt.

Prioriteitenmatrix Opdrachtgevers Stukadoors

Zelfbeoordeling van stukadoors versus de beoordeling van professionele opdrachtgevers (tevens een vergelijk tussen 2014 en 2011):

Zelfbeoordeling Stukadoors 

Tip: verricht aan de hand van ons stappenplan uw eigen klanttevredenheidsonderzoek, waarna u uw persoonlijke score kunt vergelijken met deze prioriteitenmatrix voor stukadoorsbedrijven in Nederland.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid