NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Professioneel en ergonomisch gereedschap

door: Jolanda Reede
| Techniek

Professioneel en ergonomisch gereedschap

Heeft u al eens gewerkt met de professionele en duurzame gereedschappen van Marshalltown? Begunstigend lid Decorstuc voert voor Nederland het exclusieve importeurschap voor deze kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, die gegarandeerd ‘in shape’ blijven. Dat werkt wel zo prettig. Niet voor niets luidt het gezegde: Goed gereedschap is het halve werk!

Decorstuc is al jarenlang een bekende leverancier van gipsen stuc-ornamenten, maar levert daarnaast via een landelijk dekkend dealernetwerk ook gereedschappen voor de professionele afbouwer zoals: spanen in allerlei maten en soorten, hoekschopjes, spackmessen, spaarborden, schuurgaas, gaasband afrolapparaten, platenhevels, maar ook diverse afbreekmessen voor gipsplaten.

Gegarandeerd ‘in shape’

De gereedschappen zijn van roestvrij staal. Daardoor gaan ze lange tijd mee, zonder na verloop van tijd krom te trekken. Bovendien zorgen de ergonomisch gevormde handgrepen, verkrijgbaar met een Durasoft- of houten greep, dat de producten prettig in de hand liggen.  

Uitgebreide catalogus

Elk Marshalltown verkooppunt heeft een catalogus waarin alle gereedschappen afgebeeld zijn en waar u tevens uw bestelling kunt plaatsen. Ook kunt u de Marshalltown catalogus downloaden op de website van Decorstuc. De uit voorraad bestelde artikelen kunnen, op werkdagen, binnen 48 uur door heel Nederland geleverd zijn. Mocht u in het assortiment van Marshalltown nog een product missen, dan verneemt Theo Wezenberg van Decorstuc dat heel graag van u. U kunt met hem vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid