NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Praktische software ontwikkelingen

door: Jolanda Reede
| Administratie

Gilde Renovatie & Transformatie

Begunstigend lid Gilde Software heeft een aantal ontwikkelingen op softwaregebied, die zij in stand B016, hal 3 presenteren tijdens de Renovatie & Transformatie vakbeurs. Deze beurs is van 12 tot en met 14 april 2016 te bezoeken in de Brabanthallen in Den Bosch. Vraag een gratis toegangsbewijs aan en laat u bijpraten over:

Digitalisering van uw formulierenstroom 

MoreApp is een simpele tool om het vastleggen van informatie goedkoper, sneller en leuker te maken. Digitaliseer eenvoudig al uw papieren werkbonnen, werkplekinspecties, onderhoud- & service-formulieren, kwaliteitscontroles, storingsrapportages, weekstaten, kilometerdeclaratie en inventarisaties. Het digitaal invullen van formulieren zorgt voor minder administratief werk. U vindt formulieren makkelijk terug, ze zijn altijd goed leesbaar en u ontvangt ze direct waardoor u eerder kunt factureren.

De mobiele werkbon 

Met de mobiele werkbon worden, door een onderhoudsmedewerker, online de uren en het materiaalverbruik bijgehouden. Deze kosten worden ingelezen in de projectadministratie en de factuur is voorbereid.

ProjectDirect/UrenDirect 

Online uw uren en projectvoortgang bijhouden. Directe integratie in de nacalculatie van het Gilde-systeem.

Wilt u van Gilde Software een gratis toegangsbewijs ontvangen voor de vakbeurs Renovatie & Transformatie? Klik hier.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid