NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Op tijd klaar voor de Werkkostenregeling

door: Webbeheer
| Administratie Personeel

Scab KC

Hebt u werknemers die op dit moment onbelaste vergoedingen of verstrekkingen krijgen? En maakt u nog gebruik van de ‘oude’ regels van de Belastingdienst? Dan moet u vanaf 1 januari 2015 overstappen op de Werkkostenregeling. Begunstigend lid SCAB kan u helpen met de implementatie van de nieuwe regeling. 

Download de flyer over de werkkostenregeling.

Begin op tijd!

Ons advies: begin op tijd. Het kan zijn dat u uw administratie anders moet inrichten en/of arbeidsvoorwaarden moet aanpassen. En in elk geval moeten ook uw medewerkers weten wat er met de overstap naar de Werkkostenregeling verandert. Wilt u zeker weten of uw bedrijf klaar is voor de werkkostenregeling? De experts van SCAB staan u graag bij. Zij brengen de gevolgen van de nieuwe regeling in kaart en helpen u bij de overstap:

Adviesgesprek werkkostenregeling

Vraag vóór 1 augustus 2014 een adviesgesprek aan en u ontvangt als NOA-lid 4% korting op het tarief. In een persoonlijk gesprek legt een expert van SCAB u de nieuwe regeling uit. Ook de inrichting van uw administratie komt uitgebreid aan bod. Via een speciaal ontwikkelde adviesmodule brengen we in kaart wat er voor u verandert. Tarief: € 360 excl. btw (normaal € 375 excl. btw) 

Adviesmodule

Wilt u liever gelijk zelf aan de slag? Ook dan kunt u gebruik maken van onze adviesmodule, inclusief heldere instructies. Tarief: € 89 (excl. btw). U kunt de adviesmodule direct aanvragen

Nieuws WKR: Vaker mobieltje op kosten van de werkgever

Werknemers kunnen binnenkort veel makkelijker gereedschap, laptops, tablets en smartphones krijgen van hun werkgever. De strenge fiscale regels die hiervoor gelden worden versoepelt. Als het voor werknemers noodzakelijk is dat zij deze spullen hebben, mag hun wergever die hen onbelast schenken. Hoe vaak de apparaten dan voor privédoeleinden worden gebruikt, is dan niet relevant. Lees hier het laatste nieuws over de WKR

Meer informatie?

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Bjorn Hendriks, Senior Manager Fiscale Afdeling op telefoonnummer 013-583 66 59 of mail. Hij helpt u graag verder.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid