NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Onafhankelijke advisering door Providius

door: Webbeheer
| Administratie Management

 Providius

NOA heeft voor de nieuwe dienstverlening ‘NOA Bedrijfsdoorlichting’ het bureau Providius gecontracteerd. Ook Stichting Afbouwkeur maakt gebruik van de expertise van dit onafhankelijk bureau om Erkenningen voor afbouwbedrijven te verstrekken. Maar wat en wie is Providius? 

Providius B.V. is in 2005 opgericht door John Kaandorp. Na ruim 20 jaar bedrijven en organisaties te hebben geadviseerd, wilde John zijn adviezen in de praktijk brengen en ook zelf ondernemen. Met Providius doet hij nu beiden: opdrachtgevers bedienen met onderzoek- en controleactiviteiten op het gebied van handhaving én bedrijven adviseren en ondersteunen bij hun ontwikkeling en bedrijfsvoering. Hij doet dit met een klein team van acht specialisten. 

Ervaring met en in de afbouw

De opdrachten betreffen met name het MKB. In dit segment moet je van alle markten thuis zijn, daarom hebben de specialisten van Providius diverse achtergronden en ervaringen. Providius heeft ruime ervaring in de afbouw opgedaan: sinds 2005 controleren en ondersteunen zij in opdracht van Afbouwkeur en het toenmalige Bedrijfschap  Afbouw allerhande afbouwbedrijven. 

Bij de Bedrijfsdoorlichting is uw bedrijf in goede handen

John Kaandorp heeft na de HEAO en HTS onder meer gestudeerd aan het International Institute for Organisational and Social Development (IOD) te Leuven België en de NyenrodeBusiness Universiteit te Breukelen. Maar belangrijker nog, John en zijn collega’s hebben een schat aan praktische ervaring.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid