NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Omgevingsalert op uw smartphone

door: Erica van Aken

Smartphone

Afwachten tot uw klant u vindt, is er niet meer bij. U moet actief ‘de boer op’ en potentiële klanten vertellen wat voor moois u kunt maken en welke handige oplossingen u kunt bieden.

Dat kan op vele manieren, maar er is nu een handige app, waarmee u potentiële klanten kunt vinden! Voor u zijn de mensen, die een vergunning aanvragen voor de verbouw van hun woning, bijzonder interessant.

De OmgevingsAlert-app is een applicatie voor mobiele telefoons waarin getoond wordt waar in een buurt vergunningaanvragen zijn ingediend. Hiermee kan iedereen makkelijk en snel op de hoogte blijven van ontwikkelingen in zijn buurt, zoals een grote verbouwing in de straat, een uitbouw van een buurman die mogelijk de zon ontneemt, of het plaatsen van grote schuttingen. Ook is er te vinden of er nieuwe industrie komt en waar er bomen gekapt worden in de buurt.

Wie het gebied van zijn interesse instelt, krijgt de meldingen zodra er nieuwe vergunningaanvragen bijkomen. OmgevingsAlert is beschikbaar voor de iPhone en iPad in de Apple Appstore en voor Android-smartphones via Google Play. De applicatie is winnaar van de Nationale App Prijs 2013. Deze app kan de moeite waard zijn, om uit te proberen of het u potentiële klanten biedt?

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid