NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Offertemappen à 20 stuks

door: Gerda van Asselt
Offertemappen Offertemap Binnenkant

Door uw offerte in een offertemap van NOA-Afbouwgarantie toe te sturen, valt u direct op in de rij van aanbieders. Een duidelijk aanbod, keurig gepresenteerd, geeft vertrouwen en een streepje voor. Lees ook onze tips voor een offerte die scoort.

De wijze waarop je je bedrijf presenteert alvorens je aan ‘het werk in uitvoering’ start, geeft de klant een indicatie of je netjes werkt. Een offerte op een A4-tje zonder toelichting komt toch anders over dan een keurig uitgewerkte prijsopgave in een mooi mapje, waarbij ook nog documentatie en uitleg over garantie wordt gegeven.

Met een goede offerte heb je een hogere scoringskans om van een potentiële opdrachtgever de opdracht te krijgen. Het komt nog maar zelden voor dat een klant bij slechts één aanbieder een prijs opvraagt. Vaak wil de klant vergelijken. Voorkom dat er appels met peren vergeleken worden. Door in je offerte goed te omschrijven welke werkzaamheden nodig zijn om een bepaald eindresultaat te leveren, leg je de klant duidelijk uit hoe je prijs is opgebouwd.

Met een offerte wil je een potentiële opdrachtgever een aanbod doen dat hij niet kan weigeren. Bij het schrijven van elke offerte moet je je inleven in de situatie van een klant. Wat wil een klant nu echt?

Tip: Als je moeite hebt met schrijven, schakel dan de hulp in van een grotere taalliefhebber. Stel samen de standaardpassages van een offerte op. Op die manier beschik je altijd over een goede basis. Voorkom ook spelfouten in je offerte. Dat staat slordig. Met de hedendaagse computerprogramma’s kunnen zulke schrijffoutjes met een beetje aandacht voorkomen worden.

Door je offerte netjes aan te bieden, te voorzien van je algemene voorwaarden en eventuele andere bijlagen, laat je de klant merken dat je aandacht hebt voor het werk. NOA verstrekt full colour offertemappen met uitleg over de NOA-Afbouwgarantie. Deze zijn tegen kostprijs te bestellen bij ons secretariaat. Daarmee presenteer je je offerte professioneel. Maak er gebruik van!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid