NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Nieuwe website van Arbouw met arbo-informatie per sector

door: Webbeheer
| Management

Arbouw, de organisatie voor gezond en veilig werken in de bouwnijverheid, heeft haar website www.arbouw.nl geheel vernieuwd. De informatie is nu ingedeeld naar sector.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie sectoren: Bouw, Infra of Afbouw en Onderhoud. Praktisch, want hierdoor ziet de bezoeker gelijk content die ook daadwerkelijk voor zijn/haar sector relevant is. De website is opgebouwd uit overzichtelijke blokken, zodat de bezoeker snel ziet wat de website allemaal te bieden heeft. Daarmee worden sneller deskundige oplossingen en maatregelen gevonden die het werk veiliger en gezonder maken. Bovendien klikt de bezoeker nu vliegensvlug door de driehonderd veel gestelde vragen en vindt hij met behulp van handige filters snel het juiste product binnen het uitgebreide portfolio. Om het de bezoeker nog makkelijker te maken wordt steeds meer gebruik gemaakt van videobeelden. De website is ingericht op bewegende beelden.

Responsive

Met de nieuwe website speelt Arbouw ook in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen werken met mobile devices (tablet, smartphone). Op alle devices, ongeacht het beeldschermformaat, is de website goed leesbaar. Ook op de bouwplaats is de informatie van Arbouw nu binnen handbereik.

Arbouw nodigt u uit om snel een bezoek te brengen aan www.arbouw.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid