NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Nieuwe Normen-app voor overzicht van recent gepubliceerde normen

door: Webbeheer
| Techniek

Normalisatie-instituut NEN heeft de Nieuwe Normen-applicatie (app) ontwikkeld. Hiermee kan een gebruiker van normen te weten komen wanneer er nieuwe normen gepubliceerd zijn in zijn vakgebied.

De Nieuwe Normen-app biedt u:

  • Overzicht van (recente) normen binnen 16 vakgebieden
  • Alerts per ingesteld vakgebied
  • Relevante info en preview van de norm
Smartphone

De Nieuwe Normen-app geeft op mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets een overzicht van recent gepubliceerde normen. Gebruikers kunnen zich abonneren op vakgebieden. Zij krijgen dan automatisch een melding wanneer er nieuwe normen in hun vakgebied zijn gepubliceerd. Daarnaast is via de app relevante informatie over en een verkorte inzage in de norm beschikbaar. De app is beschikbaar voor zowel iOs- als voor Androidtoestellen.

De Nieuwe Normen-app is gratis te downloaden via:

Wat is mogelijk binnen deze app?

  1. Abonneren op een of meer vakgebieden: Door u te abonneren op een vakgebied krijgt u regelmatig melding wanneer er nieuwe normen zijn verschenen in het door u geselecteerde vakgebied. Het aantal nieuw verschenen normen ziet u door middel van een getal. Heeft u een norm al (eens) bekeken? Dan ziet u dat deze grijs gekleurd is.
  2. Norminformatie: Van de normen ziet u de titel, de publicatiedatum en een korte omschrijving. Ook is het mogelijk om een preview te bekijken.
  3. Preview inzien en delen: In de Nieuwe Normen-app kunt u previews van normen bekijken. Zo krijgt u een betere indruk van de inhoud van de norm. U kunt een preview delen om deze op een later moment nog eens verder te bekijken.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid