NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Nieuwe mogelijkheden op LinkedIn

door: Webbeheer
| Relatiebeheer

Linked In

Bent u ook actief op het zakelijke sociale netwerk LinkedIn? Steeds meer mensen gebruiken dit platform. De makers van LinkedIn zijn druk geweest, want er komen weer wat nieuwe functionaliteiten bij. Voor de fanatieke “LinkedInners” hebben we vast wat nieuwtjes op een rijtje gezet: 

Het aantal dagelijkse gebruikers van LinkedIn is in Nederland met 25% gegroeid: van 400.000 in 2017 naar 500.000 in 2018. Het aantal gebruikers neemt nog steeds toe, hoewel de rek er wel een beetje uit lijkt. Afhankelijk van de rekenmethodiek is zo’n 80 tot 85 procent van de beroepsbevolking nu vertegenwoordigd op LinkedIn. LinkedIn werkt er hard aan dat aantal te behouden door het platform telkens te updaten. Waar zijn ze mee bezig:

Nieuwe bedrijfspagina’s

LinkedIn is voorzichtig nieuwe bedrijfspagina’s aan het uitrollen. Hierdoor wordt het mogelijk om je bedrijfspagina via je smartphone te beheren. Een update plaatsen, notificaties inzien en reageren kan straks ook op je mobiel. Je kunt binnenkort op de bedrijfspagina’s ook documenten delen, zoals pdf’s. En: bedrijven kunnen straks (goedlopende) updates van medewerkers delen. 

Koppeling Hootsuite

Gebruik je Hootsuite om je diverse accounts snel mee te beheren? Dat wilde met LinkedIn niet zo makkelijk. Het lijkt er op dat er eindelijk aansluiting komt met webcare- en monitoring-tools!

Aangepast design

LinkedIn verplaatst het menu naar links, waardoor de meest recente updates te zien zijn. Ook is er nu ruimte om een slogan in te voeren.

Evenement aanmaken

LinkedIn is nog bezig met een pilot, maar straks kun je je via LinkedIn aanmelden voor evenementen die door anderen worden georganiseerd. Ok natuurlijk zelf een event aanmaken. Je kunt dan ook zien wie zich nog meer voor dat evenement hebben aangemeld. Bekijk een sneak preview van de engineering manager van LinkedIn. 

Updates plaatsen

Het veld waarin je een update maakt ziet er sinds kort anders uit. De grootste verandering is dat je bijvoorbeeld een pdf kunt toevoegen. Klik hiervoor op het document-icoontje (derde van links). Een combinatie van een foto met een pdf is helaas nog niet mogelijk. 

Bron: Frankwatching

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid