NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Nieuw gevelisolatiesysteem

door: Webbeheer
| Praktijk

Strikolith GW Plus KC

Door verdere ontwikkeling van de bekende GW-Plus mortel van begunstigend lid Strikolith is er een nieuw gevelisolatiesysteem geboren: Strikotherm systeem 200 met de fijn geschuurde afwerking van GW-Plus. 

De producten van Strikolith, de Strikotherm GG, GW en GW-Plus Hecht en grondmortels zijn een begrip in de opbouw van Strikotherm gevelisolatiesystemen. De producten hebben elk hun kwaliteiten en verwerkingseigenschappen.

Een doorontwikkeling van GW-Plus maakt de mortel binnenkort voor nog meer doeleinden geschikt. Naast toepassing als hecht- en grondmortel in Strikotherm systemen kan GW-Plus nu ook voor de volgende toepassingen worden ingezet:

  • fijn geschuurde afwerking in Strikotherm systeem 200 en Bluclad Open
  • egalisatie- en afwerkpleister over bestaande (cementgebonden) pleisterlagen
  • vertinlaag onder Strikocem kalk-cementmortels (mortelgroepen CSI t/m CSIII)

De lichtgewicht vulstoffen blijven garant staan voor dezelfde verwerkingseigenschappen. In dat opzicht verandert er dus niets! Ook de productnaam en prijs blijven ongewijzigd. 

Door deze ontwikkeling is tevens een nieuw Strikotherm gevelisolatiesysteem geboren: Strikotherm systeem 200 met de fijn geschuurde afwerking van GW-Plus. Het systeem is voorzien van een KOMO-attest, waardoor u en uw opdrachtgevers verzekerd zijn van kwaliteit.

Bekijk het technisch informatieblad. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw Strikolith contactpersoon of het Strikolith Infocenter via telefoonnummer 0800 - 787 45 65.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid