NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Meer vraag naar decoratief stucwerk

door: Jolanda Reede
| Techniek

Decoratief Stucwerk

Woningeigenaren hebben (gelukkig) steeds meer geld over voor de inrichting van een woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Wandafwerkingen worden steeds belangrijker. Men zoekt iets anders dan een standaard behang of glad pleisterwerk. Begunstigend lid San Marco heeft daarom voor stukadoors allemaal decoratieve producten, geeft trainingen om de technieken te leren en een online zoekmachine voor decoratieve stukadoors. 

Voor de maanden oktober, november en december staan weer nieuwe cursusdagen gepland, waar ervaren stukadoors aan kunnen deelnemen. Tijdens een tweedaagse workshop leert u de verschillende producten correct toe te passen en maakt u meteen uw eigen monsterpanelen.  

Stucfinder

Daarnaast biedt San Marco deelnemers aan de cursus aan om te participeren in een online zoekmachine voor decoratieve stukadoors: “STUCFINDER” zal in 2017 landelijk gepromoot worden bij consumenten en interieur stylisten, op websites en in interieurbladen. Via die website vinden consumenten gemakkelijk de stukadoors bij hun in de buurt, die decoratieve afwerkingen kunnen maken.  

Kijk voor een actueel overzicht van de trainingsdagen van San Marco op hun website.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid