NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Maskeertape voor ruwe én vochtige ondergronden

door: Jolanda Reede
| Techniek

Wiltec Maskeertape

Het afplakken op ruwe en licht vochtige ondergronden blijft een lastige klus. De tape blijft vaak niet hechten en scheurt in bij het verwijderen. Dit wordt gezien als één van de grootste ergernissen bij stukadoors en schilders. Begunstigend lid Wiltec heeft daar met Deltec Tape iets unieks op bedacht: de Deltec Maskeertape Washi Extreme! 

Deltec Maskeertape Washi Extreme is dé nieuwe extreem sterke Washi maskeertape voor stukadoors. Deze tape heeft dezelfde voordelen als de bekende Deltec Maskeertape Gold en heeft ook de unieke eigenschappen voor het perfect afplakken op ruwe en licht vochtige ondergronden.

Drager van versterkt rijstpapier

De kwaliteit van tapes wordt door een aantal factoren bepaald, maar de voornaamste zijn de drager en de lijmlaag. De Deltec Maskeertape Extreme heeft een drager die gemaakt is van speciaal versterkt Washi rijstpapier. Dit is een extreem dunne én sterke drager waardoor de tape niet inscheurt tijdens het verwijderen. Daarbij zijn extreem scherpe lijnen/afscheidingen gegarandeerd, omdat de lak niet onder het papier kan ‘kruipen’.

Lijm die hecht op vochtige ondergronden

De Deltec Maskeertape Extreme heeft een unieke lijmlaag die ervoor zorgt dat de tape uitstekend hecht op licht vochtige én ruwe ondergronden. Ook is de lijmlaag tot 4 maanden UV bestendig en zonder lijmresten te verwijderen. Hierdoor is de tape zowel voor binnen als buiten inzetbaar. Nog nooit was een maskeertape zo breed inzetbaar!

De voordelen op een rij:

  • vezelversterkt rijstpapier (Washi), daardoor extra sterk
  • voor gladde, ruwe én licht vochtige ondergronden
  • extreem scherpe lijnen/afscheidingen
  • scheurt niet bij het verwijderen
  • zowel binnen als buiten inzetbaar
  • verwijderbaar zonder lijmresten
  • voor de professionele stukadoor én schilder

Gratis testrollen zijn beschikbaar om de kwaliteit van Deltec tape te ervaren! Bel hiervoor naar 0413 – 24 44 84, of stuur een mail.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid