NOA Menu

NOA Kenniscentrum

KnaufZeker wint Marketing Jaarprijs!

door: Webbeheer
| Praktijk

Knauf Kennis

Begunstigende lid Knauf heeft samen met Knauf Insulation door hun innovatieve marketingconcept ‘KnaufZeker® de tiende editie van de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2014 gewonnen. Hiermee mag KnaufZeker zich 'het meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector' noemen. KnaufZeker geeft de garantie dat Knauf systemen hun beloofde prestaties halen en houden. De BouwKennis Marketing Jaarprijs is dé nationale marketingprijs voor marketingconcepten in de bouw.

KnaufZeker geeft zekerheid

De gips- en isolatieproducten van Knauf en Knauf Insulation zijn op elkaar afgestemd en door ze met elkaar te combineren en te verwerken in één systeem, worden prestaties zoals brandwerendheid, geluidsisolatie en inbraakwerendheid gewaarborgd. Deze garantie heet KnaufZeker®.  

KnaufZeker Uitgebreid biedt ontzorging

Naast 100% prestatiegarantie biedt Knauf ook specifieke projectondersteuning op maat, zoals adviezen, detailtekeningen, trainingen en bouwplaatsbegeleiding. Deze technische dienstverlening heet KnaufZeker Uitgebreid. Hiermee biedt Knauf aan bouwpartners in een project een compleet pakket aan ontzorging. 

Meer informatie over KnaufZeker.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid