NOA Menu

NOA Kenniscentrum

KnaufZeker biedt meerwaarde voor uw klant

door: Webbeheer
| Techniek

Knauf Zeker

Als NOA-vakman levert u natuurlijk kwaliteit. Want u wilt tevreden klanten én trots kunnen zijn op uw werk. Uw klanten kunnen vertrouwen op uw vakmanschap en ook op de kwaliteit van de producten die u gebruikt. Met Knauf heeft u gegarandeerd 10 jaar hechtingsgarantie. 

Dat is zekerheid voor u en uw klant, aantoonbaar via een handig certificaat dat u kunt overhandigen aan de klant. Zo biedt u meerwaarde naast uw vakmanschap. Dus combineer de juiste voorstrijk met de juiste gips, passend bij de ondergrond en op de juiste laagdikte en krijg 100% KnaufZeker prestatiegarantie. Dát is scoren!

Ontdek de ideale combinatie

Begunstigend lid Knauf heeft een handige digitale wijzer ontwikkeld. Met enkele klikken kiest u de ondergrond en de gewenste afwerking… Knauf presenteert u daarna de producten die geschikt zijn voor de betreffende klus. Ga direct naar de Knauf gips- en voorstrijkwijzer en ontdek welke combinatie ideaal is!

Voor elke ondergrond de juiste voorstrijk

Afhankelijk van de ondergrond kiest u de juiste voorstrijk, voor een goede hechting. Is er sprake van een zwak zuigende, een sterk zuigende of bijvoorbeeld een vervuilde ondergrond? Voor elke situatie biedt Knauf een voorstrijkmiddel. Ook daarvoor heeft Knauf online een handig overzicht gemaakt. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid