NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Knauf PFT is al 40 jaar in Nederland

door: Jolanda Reede
| Praktijk

Knauf PFT

Begunstigend lid Knauf is natuurlijk bekend van alle gipsproducten. Maar ze hebben meer: de Knauf PFT machines zijn inmiddels ook al 40 jaar in Nederland. Daar heeft Knauf nu een speciale jubileumactie voor bedacht.

Het verwerken van gips en cementpleisters met een machine heeft positieve gevolgen voor het verwerkingscomfort en de productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor het lichaam en meer meters in minder tijd. Daarom biedt Knauf naast de producten ook gebruikersvriendelijke, kwalitatieve producten aan. 

Jubileumactie

Je maakt nu kans op een unieke jubileumeditie van de PFT G4 X omschakelbaar t.w.v. € 9.525! Ook biedt Knauf 10 winnaars een fabrieksbezoek voor 2 aan naar de Knauf PFT fabriek in Iphofen, Duitsland.  

Zo doe je mee

Hoe kun je één van deze mooie prijzen winnen?

  • Maak een selfie met je machine, of laat iemand een foto maken van jou en je Knauf PFT machine
  • Ga naar de actiesite 
  • Laat je gegevens en foto achter en u maakt meteen kans!

Geen machine? Gratis praktijktraining!

Heb je geen PFT machine, maar wil je wel eens uitproberen wat hiervan de voordelen zijn, kom dan naar een gratis Knauf praktijktraining. PFT Servicedealers laten je kennis maken met het werken met een PFT-machine. Na het volgen van de training krijg je een week machinehuur cadeau óf € 250,- korting op de aanschaf van een PFT-machine.  

Kom in actie

Meedoen kan tot en met 15 oktober 2016, dus wees er snel bij. Maak een foto van jou en je Knauf PFT-machine, vul je gegevens in op de actiesite, upload je foto en maak kans! 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid