NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Kennis bijspijkeren met technische workshops

door: Webbeheer
| Techniek Praktijk

Workshops

Begunstigend lid Strikolith biedt NOA-leden twee workshops aan om de kennis op stucgebied bij te spijkeren: u leert er alles over het stukadoren van cementgebonden pleistersystemen en het aanbrengen van een Strikolith gevelisolatiesysteem.

Workshop Zorgeloos Stuc

In deze workshop wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle aspecten die komen kijken bij het aanbrengen van de Strikocem cementgebonden pleistersystemen op ongeïsoleerde ondergronden. Alle eisen en voorwaarden, zoals deze worden genoemd in de Nederlandse PraktijkRichtlijn voor stukadoorswerk buiten (NPR 3924), worden behandeld. Uiteraard gaat u ook zelf aan de slag, leren en smeren dus! Strikolith laat daarbij het maken van een schifting en kamwerk niet achterwege. Het wordt dus echt zorgeloos stucen voor de Strikolith- en Strikocemverwerker!

Workshop Strikotherm Thermische Gevelisolatiesystemen

Het verantwoord aanbrengen van een Strikotherm gevelisolatiesysteem is wel even iets meer dan het plakken van een paar piepschuimplaten. In deze eendaagse cursus leert u niet alleen hoe polystyreenplaten worden aangebracht, maar ook hoe een mortelweefsellaag moet worden aangebracht. Natuurlijk wordt het aanbrengen van een kunstharsgebonden sier- of spachtelpleister, die veelvuldig als eindafwerking wordt gekozen, ook meegenomen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de meest elementaire zaken op het gebied van de bouwfysica. Volgens begunstigend lid Strikolith is deze basiscursus voor vakmensen, die zich willen bekwamen in gevelisolatie, een absolute must. 

De verschillende data van deze workshops kunt u vinden op de website van Strikolith

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid