NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Italiaanse stucdeco’s nu in Nederland verkrijgbaar!

door: Jolanda Reede
| Techniek

San Marco biedt applicatietrainingen

SanMarco is een Italiaanse fabrikant van verven en stucco’s. Het familiebedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat is opgericht door de moeder van de huidige eigenaar en heeft  de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt.

Inmiddels is SanMarco één van de grootste producenten van verven en stucco’s in Italië en verkoopt zij haar producten in meer dan 65 landen. Met zeven productielocaties en een omzet van meer dan 80 miljoen euro verovert zij gestaag het Midden Oosten, Azië, Europa en Zuid Amerika. Sinds mei zijn de Italiaanse decoratieve pleisters en verven ook in Nederland verkrijgbaar. SanMarco Nederland is direct begunstigend lid geworden van NOA.

Naast een uitgebreid programma decoratieve producten produceert SanMarco een uitgebreide range van kalkverven, muurverven en beitsen. San Marco is sterk op het gebied van de authentieke Italiaanse stucco’s zoals de Marmo Antico, Marmorino Classico, Grasello Di Calce en Stucco Veneziano. Daarnaast produceert deze Italiaanse fabrikant steeds meer innovatieve producten die ieder hun eigen effect hebben. De R&D afdeling ontwikkelt ieder jaar nieuwe producten die aansluiten bij trends en marktbehoefte in de verschillende exportlanden.

Stucverf

Veel producten zijn voorzien van zand en kristallen en geven ‘eenmaal aangebracht’ een prachtig kleurenspel. Een topper op dit moment is het product Cadoro, een stucverf met een mat/zijdeglans uitstraling waarmee ook een betonlook effect kan worden verkregen. 

Creatieve stukadoors gezocht!

SanMarco BV (Nederland) is mei 2015 opgericht en richt zich vooral op de decoratieve producten. SanMarco BV heeft een exclusief contract afgesloten met Raab Karcher. Samen gaan ze 100 tot 150 stukadoors en stylisten opleiden tot professionele SanMarco verwerkers. Het hele programma is gericht op deskundigheid, creativiteit en marktbereik. SanMarco en Raab Karcher zullen (interieur)stylisten en architecten, aannemers en opdrachtgevers benaderen om ze op de hoogte te brengen van de mogelijkheden op het gebied van wandafwerkingen. Deze samenwerking is voor verwerkers ideaal om hun markt te vergroten. 

Klaar voor gebruik

De authentieke stucco’s en de nieuwe verfstuc- producten van SanMarco zijn allemaal ‘ready for use’ in verschillende volumes verkrijgbaar. Dit maakt het heel eenvoudig om exact de juiste hoeveelheid in te kopen. Restjes kunnen later nog worden gebruikt, dus u heeft geen afval. SanMarco biedt ook mogelijkheden om gestucte wanden en buitengevels  waterafstotend en goed reinigend te maken.

Demo’s en trainingen

De komende maanden zal San Marco bij veel vestigingen van Raab Karcher een demo verzorgen. Er staan ook al trainingsdagen gepland in Vlaardingen, Hilversum en Waalwijk waarvoor u zich kunt opgeven. Tevens zal San Marco aanwezig zijn op de NOA Stukadoorsdag, 5 november in Nijkerk. 

Meer info

Ga voor meer informatie over SanMarco producten, demo’s en workshops naar www.sanmarcobv.com, of volg het laatste nieuws via Facebook

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid