NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Inzet en motivatie vloeren- en terrazzobedrijven het beste beoordeeld

door: Erica van Aken
| Management

Tevreden

Aannemers en woningcorporaties zijn gevraagd vloeren- en terrazzobedrijven te beoordelen op de voor hen belangrijkste aspecten. Professionele opdrachtgevers zijn het meest tevreden over uw inzet en motivatie. Ook communicatie tijdens de uitvoering wordt hoog beoordeeld. 

Door onderzoeksbureau USP is in 2011 en 2014 vergelijkbaar onderzoek gedaan naar de reputatie en zelfbeoordeling van vloeren- en terrazzobedrijven in Nederland. De zelfbeoordeling van vloerenleggers en terrazzowerkers - een totaalscore van 7,9 - ligt net iets hoger dan de wijze waarop opdrachtgevers naar de verschillende bedrijfsaspecten kijken. In 2011 waren de verschillen echter veel groter. Orde en netheid, reactiesnelheid en klachtenafhandeling zijn verbeterd.

Onderstaande grafiek laat zien hoe opdrachtgevers de vloeren- en terrazzobedrijven beoordelen. 

Prioriteitenmatrix Opdrachtgevers Vloeren En Terrazzo

Zelfbeoordeling van vloerenleggers en terrazzowerkers versus de beoordeling van professionele opdrachtgevers (tevens een vergelijk tussen 2014 en 2011):

Zelfbeoordeling Vloeren En Terrazzo 

Tip: verricht aan de hand van ons stappenplan uw eigen klanttevredenheidsonderzoek, waarna u uw persoonlijke score kunt vergelijken met deze prioriteitenmatrix voor vloeren- en terrazzobedrijven in Nederland.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid