NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Introductie-aanbod: gratis PPW vloerspaander cadeau

door: Jolanda Reede
| Techniek

Gratis PPW vloerspaander cadeau

Begunstigend lid Euro-floor Duizel BV is eengroothandel in producten voor kunststofvloeren en wil alle NOA-vloerenbedrijven graag als klant. Om u kennis te laten maken met hun KLB producten krijgt u een professionele vloerspaander van PPW cadeau.

Euro-floor Duizel BV levert aan professionele vloerenbedrijven staalvezels, kunststofvezels, instrooimaterialen, vloercoatings, egalisatie- en reparatiematerialen en hoge sterkte mortels, welke niet alleen dienen voor het leveren van optimaal belastbare vloeren, maar ook voldoen aan de hedendaagse eis van het zo snel mogelijk in gebruik nemen van de vloer.

Introductie-aanbod

Om u kennis te laten maken met de KLB producten heeft Euro-floor tot 8 augustus 2016 een actie: naast de concurrerende prijzen krijgt u bij elke aankoop boven de € 2.000 excl. 21% btw een vloerspaander van PPW cadeau. Deze lichtgewicht hard ijzeren stugge vloerspaander is voor eenieder die deze eenmaal heeft gebruikt de beste in zijn soort! De winkelwaarde van deze spaan is € 54,- excl. 21% btw. 

Meer info

Bekijk de KLB producten op www.eurofloor.nl. Als u van Euro-floor een prijsopgave wilt ontvangen, dan kunt u uw e-mailadres doorgeven op info@eurofloor.nl, of telefonisch op nummer: 0497-515755. Binnen 24 uur krijgt u een offerte op maat. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid