NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Installatievideo’s, -schema’s en montagegidsen, allemaal online

door: Webbeheer
| Techniek

Ecophon Installatievideo 's

Begunstigend lid Ecophon lanceerde onlangs de vernieuwde webpagina’s van haar programma  plafond- en wandsystemen.  Alle technische informatie is nu overzichtelijk bijeengebracht op één pagina. 

Ecophon heeft voor alle gebruikers op haar webpagina’s vier rubrieken gemaakt: Productinformatie, Akoestiek, Installatie en Technische eigenschappen. Wanneer u op één van deze onderwerpen klikt, krijgt u de gedetailleerde informatie in beeld. Ook zijn er installatievideo’s toegevoegd om de montage van Ecophon producten te vergemakkelijken.

Handige documenten meteen te downloaden

Nieuw is ook de rubriek Downloads. Hier kunt u alle relevante documenten van het betreffende product eenvoudig downloaden en printen. Denk daarbij aan installatieschema’s en montagegidsen, maar ook aan milieudocumenten zoals EPD’s (Environmental Product Declarations).

Inspiratie en referenties

Boven elke productpagina vindt u een serie inspirerende foto’s van projecten waarin het product is toegepast. Nog meer praktijkvoorbeelden zijn te vinden via de link “inspiratie”. Bekijk de vernieuwde website

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid