NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Hoogste verkrijgbare overlangsisolatie

door: Jolanda Reede
| Techniek

Insulation Overgangsisolatie

Sonorex geluidschotten van begunstigend lid Insulation Solutions garanderen de beste overlangsisolatie in combinatie met systeemplafonds. Samen met het geluidsinstituut Peutz is dit onderzocht en getest. 

Er zijn tegenwoordig steeds meer projecten die aan nauw omschreven criteria moeten voldoen met betrekking tot akoestiek. Moderne, industrieel ogende ruimtes met veel glas, beton of hout zijn een lust voor het oog, maar niet voor het gehoor. Akoestische oplossingen, met gegarandeerde resultaten, zijn bij deze ontwerptrend een must.

Uitstekende testresultaten overlangsisolatie

Insulation Solutions heeft samen met geluidsinstituut Peutz de overlangsisolatie bepaald van Sonorex® geluidschotten in combinatie met de belangrijkste panelen voor systeemplafonds. Al dan niet in combinatie met Sonorex® Sonoseal, laat deze test uitstekende resultaten zien. Voor vrijwel alle geteste combinaties laten de geluidschotten van Sonorex de hoogste verkrijgbare overlangsisolatie zien! Indien u bijvoorbeeld de Eurocoustic Tonga® toepast en die gebruikt in combinatie met het Sonorex® 47dB drukschot, haalt u naast de maximale geluidsabsorptie van het plafondpaneel, tevens een geluidsisolatie van maar liefst 58dB! 

De eenvoudige montage, de geteste fixatie, de mogelijkheid om schotten op hoogte te bestellen, en de korte levertijden was u al gewend. Maar daarnaast bent u voortaan ook nog eens gegarandeerd van de beste overlangsisolatie voor de meest voorkomende praktijksituaties. Uw contactpersonen bij Insulation Solutions brengen u graag op de hoogte. Laat u daarom door Insulation Solutions tijdig adviseren over de mogelijkheden voor uw project, en ervaar zelf dat zij u hierbij professioneel en snel kunnen begeleiden. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid