NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Hoge eisen aan productkwaliteit

door: Jolanda Reede
| Techniek

Vanzelfsprekend Duurzaam

Een duurzaam productbeleid vraagt om uitgekiende producten. Producten die u verzekeren van een lager verbruik, langere levensduur en minder onderhoud dan bij vergelijkbare producten. Brander Afbouwproducten laat het daar niet bij. Ook lager energieverbruik bij applicatie en minder slijtage aan productiemiddelen (dus minder onderhoud) wegen zwaar mee in de ontwikkeling van Brander producten. In het assortiment heeft Brander inmiddels vijf Dubokeur® gecertificeerde producten. 

De bevolking op aarde blijft groeien, grondstoffen worden schaarser, prijzen blijven stijgen. Er ligt een behoorlijke druk op diverse bedrijfsprocessen en de natuur. Hier heeft iedereen mee te maken. Ook steeds meer van uw klanten kiezen voor duurzaam afbouwen. Een belangrijke ontwikkeling! En u kunt hen daar als geen ander bij helpen. 

Met de vijf DUBOkeur® gecertificeerde producten van Brander biedt u uw klanten een duurzame en milieuvriendelijke afwerking die tot de beste in de markt behoren. In termen van topkwaliteit en topresultaat, maar ook in termen van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijkheid. Gestructureerd en glad, wanden, plafonds en gevels.

Brander Briljant

Brander Briljant is een verspuitbare kalk- en oplosmiddelvrije sierpleister met een zeer hoge slijtvastheid. Dit maakt de kans op beschadiging nihil. Het product is goed reinigbaar en door-en-door gekleurd.

Brander Tango

Brander Tango is een spachtelputz met een volle en egale structuur. De unieke luchtige samenstelling maakt dat dit product zich op een zeer soepele wijze laat verwerken. Deze sierpleister is zeer gunstig in verbruik en kras-, slag- en stootvast.

Brander Crystal

Brander Crystal is een multifunctionele spuitpleister van superieure kwaliteit. Zeer geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Brander Crystal is ook opgenomen in het Handboek Duurzame Bouwproducten (VIBA certificaat). 

Brander Verf- en Behangklaar

Brander Verf- en Behangklaar (VBK) is een egalisatiepleister voor het behang- en schilderklaar maken van wanden. Optimaal voor een efficiënte strakke, gladde en witte afwerking, waar tevens een hoge inwendige hardheid gewenst is. Met VBK is de wand in één laag behangklaar en in twee lagen sausklaar. 

Brander Brava Matt

Brander Brava Matt is een multifunctionele, lichtvullende matte muurverf voor binnen. De verf heeft een hoge dekkracht, is geurarm, oplosmiddelvrij en waterdampdoorlatend.

Duurzaamheid is voor Brander Afbouwprodukten sinds jaar en dag een belangrijk criterium in de productontwikkeling, productie en verkoop van haar producten. Het DUBOkeur® bevestigt officieel dat Brander duurzaamheid echt heeft geïntegreerd in haar productontwikkeling en bedrijfsvoering, aangezien de producten voor deze certificering niet zijn aangepast. 

Informatie

Wilt u meer informatie over deze producten, DUBOkeur® certificering of Brander Duurzaamheid? Kijk dan op www.brander.nl/duurzaam

Brander Emmers

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid