NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Herrie in de Horeca - dinsdag 10 april 2018

door: Webbeheer
| Werkvoorbereiding

Astrimex Herrie In De Horeco

Benieuwd hoe akoestiek in horecagelegenheden de ervaring van klanten kan beïnvloeden? Wetenschappers ontdekken momenteel sterke verbanden tussen geluid en smaak. Dit betekent dat een avondje uit eten steeds minder alleen om eten draait. 

Op dinsdag 10 april a.s. geven Acoustic Specialist Pascal van Dort en KAM Leisure & Retail Anton Faber (ROCKFON) een interessante lezing over dit onderwerp voor interieurarchitecten en beïnvloeders/beslissers in de horeca projectenmarkt. 

Tijdstip: 

10.00 - 12.30 uur - inclusief lunch

Toegang: 

gratis - (vrijblijvend) registreren als Shapes Member

Globaal programma

 • Inleiding geluid/akoestiek 
 • Akoestiek in de horeca
 • Nagalmtijd en geluidniveau
 • Praktijkcases
  - Hoe akoestische prestaties een restaurantervaring kunnen
    beïnvloeden.
  - De akoestische uitdaging in een ontwerpproces voor restaurants.
 • Oplossingen 

Shapes is een materialenbron op het gebied van plafonds, wanden, vloeren en decoratief plaatmateriaal met directe productiemogelijkheden op maat. Het wordt gevormd door een breed gezelschap aan fabrikanten, leveranciers en productiebedrijven met initiatiefnemers RET Interieur en begunstigend lid Astrimex Plafonds & Wanden aan het roer. Het brengt interieurprofessionals vanuit één centrale plek  ondersteuning in hun zoektocht naar de juiste (custom made) materialen voor een project. Voorheen zat het Experience Center gevestigd op het industrieterrein Laaggraven in Nieuwegein, maar in De Woonindustrie zien de partners meer synergie mogelijkheden met andere exposanten waardoor de plek nog interessanter wordt voor interieurprofessionals. 

Het Shapes Experience Center bevindt zich op de eerste verdieping van De Woonindustrie (2B061) in Nieuwegein waar zij samen met ABB/Busch-Jaeger een vleugel vormen. Bekijk het overzicht van alle exposanten. Meer informatie over Shapes: www.shapes.nl

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid