NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Handig adressenboekje Afbouwkeur

door: Rob van Boxtel
| Relatiebeheer

AdressenboekjeAfbouwkeurAlleen afbouwbedrijven, die aan opgestelde kwaliteitscriteria voldoen, mogen het keurmerk Afbouwkeur voeren. Om een Afbouwkeur-bedrijf te worden en te blijven, ondergaat het bedrijf jaarlijks een toetsing of aan de kwaliteitseisen wordt voldoen. Tijdens de inspectie, die door onafhankelijk deskundigen wordt uitgevoerd, is er aandacht voor de bedrijfsorganisatie, het offreren, hoe omgegaan wordt met meer- en minderwerk, de oplevering, de klachtenprocedure, scholing van het personeel en veiligheid / arbeidsomstandigheden. Ook komen actuele ontwikkelingen in de branche aan de orde en wordt de ondernemer bijgepraat over wet- en regelgeving. De deelnemers zien de inspecteurs graag komen, omdat ze bij de toetsing ook waardevol advies krijgen. Bijvoorbeeld over marketing, strategie, personeelsbeleid en planning.

Op de bouwplaats wordt gekeken naar materiaalkeuze, werkwijze en esthetische aspecten. Maar ook of de uitvoerenden goed zijn geïnstrueerd en zich houden aan veiligheidseisen en milieuaspecten. Daar waar zaken verbeterd kunnen worden, worden adviezen gegeven hoe dat te realiseren.
 
Meer info op de website van Afbouwkeur waar u ook een actueel overzicht vindt van alle Afbouwkeur-bedrijven. Wilt u ook zo’n handig boekje ontvangen? Stuur een mail info@afbouwkeur.nl met in onderwerpregel aanvraag adressenboekje naar Afbouwkeur en u krijgt gratis een boekje toegestuurd.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid