NOA Menu

NOA Kenniscentrum

‘Habito’ wint Bouwkennis Jaarprijs

door: Armand Landman
| Techniek

Gyproc Jaarprijs

Begunstigend lid Saint-Gobain Gyproc Nederland sleept de BouwKennis Jaarprijs in de wacht met het concept “Habito in de Nederlandse woningnieuwbouw”. Zowel de vakjury als het publiek, bestaande uit ruim 500 bouwprofessionals, bestempelden ‘Habito’ als het beste en meest innovatieve concept. 

Het vernieuwende wandsysteem van Saint-Gobain Gyproc combineert alle voordelen van bestaande wandsystemen en neemt de nadelen weg. Habito is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom, onder andere woningnieuwbouwaannemers. Ook de wensen van bewoners werden meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe gipswand. Deze Bouwkennis Jaarprijs is nationale erkenning voor het meest inspirerende concept in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Mark van Houten, commercieel directeur Gyproc Nederland, zegt vol trots: “het gehele team van Gyproc heeft een fantastische prestatie geleverd”.

Habito in de Nederlandse woningnieuwbouw

Het vernieuwende wandsysteem van Saint-Gobain Gyproc combineert alle voordelen van bestaande wandsystemen en neemt alle nadelen weg. Habito is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom, onder andere woningnieuwbouwaannemers. Ook de wensen van bewoners werden meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe gipswand. 

Hoog leefcomfort 

Voor bewoners biedt de wand gemak en een hoog leefcomfort doordat de wand niet alleen duurzaam en toekomstig is, maar ook geluidsisolerend, extreem stootbestendig en massief en schrikt zelfs inbrekers af. De Habito wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. Daarnaast is de wand blijvend scheurvrij. Meer informatie over Habito is hier te vinden.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid