NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Gratis workshop voor werknemers over pensioen

door: Webbeheer
| Personeel

Gratis workshop pensioen

In het kader van de Pensioen3daagse biedt Mijngeldzaken.nl werkgevers een gratis workshop aan voor de werknemers. Met de workshop Inzicht in je financiële toekomst kunnen werknemers een compleet beeld krijgen van hun persoonlijke financiële situatie. 

Goed inzicht in de eigen financiële situatie helpt medewerkers bij het maken van beslissingen in privé en werk. Bijvoorbeeld bij het kopen van een huis of het plannen van een verre vakantie, maar óók voor het maken van keuzes voor hun pensioen of in de loopbaan is inzicht in de financiële consequenties van belang. Zowel op de korte als lange termijn.

Help uw werknemers vooruit

Mijngeldzaken.nl biedt werkgevers de mogelijkheid om een 1,5 uur durende workshop  te houden (voor maximaal 40 werknemers, dus u kunt ook overwegen om de workshop samen met enkele collega-ondernemers uit uw regio aan te bieden voor alle werknemers). Hierbij krijgen de werknemers inzicht in hun persoonlijke financiële situatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het planningsinstrument MijnGeldzaken.nl waarmee FinBase vorig jaar de PensioenWegwijzer 2016 won. Met een gratis account kunnen werknemers er een huishoudboekje bijhouden en hun financiële planning maken.  

Aanmelden

U kunt uw bedrijf kosteloos aanmelden voor de workshop. Dit kan op de website van ‘Wijzer in geldzaken. U vindt daar ook nog andere tips en informatie over pensioenzaken en de Pensioen3daagse, die 31 oktober, 1 en 2 november 2017 worden gehouden. 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid