NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Gratis cyberscan om veilig zakelijk te internetten

door: Webbeheer
| Management

Gratis cyberscan

Schade door cybercrime is tien keer groter dan de schade van traditionele criminaliteit: Jaarlijks is er voor ruim 8,8 miljard euro aan economische schade door cybercriminaliteit. Benieuwd waar de kwetsbaarheden van uw website en netwerk liggen? Laat een gratis cyberscan uitvoeren.

Uit onderzoek blijkt dat 20 procent van de bedrijven slachtoffer zijn en dat 39 procent van de bedrijven in het MKB geen beveiligingsplan heeft. Daarom bieden MKB-Nederland en VNO-NCW nu tijdelijk kosteloos een technische scan aan. De scan wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Ontvang gratis de kwetsbaarheden van uw website

Benieuwd waar uw kwetsbaarheden liggen? In minder dan 3 minuten tijd meldt u zich voor de gratis scan aan. Binnen 24 uur ontvangt u de gevonden kwetsbaarheden per e-mail. Deze technische scan geeft u een rapport waar u en/of uw IT-leverancier mee aan de slag kan om uw website veiliger te maken. Belangrijk voor de technische scan is dat u zich registreert met het email adres van het domein dat u wilt scannen. Gebruik dus bij het registratieproces uw werkmail, dat gekoppeld is aan uw website adres!

Naar de scan 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid