NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Goed omgaan met uw (nieuwe!) algemene voorwaarden?

door: Armand Landman
| Administratie

Gorcom Advocaten

Tijdens het schrijven van dit bericht, liggen de nieuwe Zakelijke Voorwaarden van  NOA bij de Kamer van Koophandel ter deponering. U zult deze nieuwe en verbeterde voorwaarden dus op korte termijn ontvangen. Bij algemene voorwaarden is het altijd van groot belang deze op de juiste wijze te gebruiken. Gebeurt dat niet, dan kunnen uw algemene voorwaarden buiten toepassing worden gesteld, waardoor u veel bescherming misloopt. Denk bijvoorbeeld enkel al aan de uitsluiting van aansprakelijkheid voor gevolgschade die in de algemene voorwaarden staan.

Hoe gebruikt u uw algemene voorwaarden? Verwijst u er enkel naar in uw offertes? En hoe omschrijft u dat dan? Stuurt u ze mee of denkt u er te zijn met enkel vermelding op uw facturen? Is verwijzen naar NOA of de Kamer van Koophandel sowieso wel voldoende? Kunnen uw voorwaarden gedownload worden vanaf uw eigen website? En wat nu als uw opdrachtgever met eigen voorwaarden komt? Zo zijn er vele vraag- en pijnpunten! 

Leuk aanbod 

Van Gorcom Advocaten heeft de antwoorden. En daarom ter gelegenheid van de nieuwe Zakelijke Voorwaarden van NOA het volgende aanbod:  

Tegen een gereduceerd en vast tarief van € 250,- ex. BTW checkt een advocaat van Van Gorcom uw gebruik van algemene voorwaarden. U kunt uw offertes, facturen en opdrachten aan ons toezenden zodat wij kunnen controleren wat er goed of fout gaat. En u adviseren hoe u optimaal gebruik maakt van algemene voorwaarden. 

Tip 1: wist u dat wij gespecialiseerd zijn in incassozaken en (af)bouwgeschillen? 

Tip 2: Wist u dat wij samenwerken met nagenoeg alle rechtsbijstandverzekeraars en dat u vrije advocaatkeuze heeft als er geprocedeerd moet worden? 

Zie verder ook onze website  die overigens binnenkort geheel vernieuwd gaat worden.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid