NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Gecombineerde oplossingen voor akoestiek en brandwerendheid

door: Webbeheer
| Techniek

Insulation KC

Begunstigend lid Insulation Solutions is het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied. Gezamenlijk omspannen zij het hele spectrum van de professionele isolatie. Insulation Solutions is de producent van Sonorex® Brand- en geluidschotten en hoofdleverancier van Saint Gobain Eurocoustic zacht minerale plafonds. Afzonderlijk, maar ook in combinatie zijn deze verschillende producten getest, dus op basis van de thermische-, brandveiligheids- en geluidsisolatie-eisen kan Insulation Solutions u precies adviseren welke producten uit het assortiment voor u de juiste keus zijn en hoe u die op de meest efficiënte en economische manier verwerkt.

Eurocoustic

Wanneer u streeft naar comfort, veiligheid, budget en aantoonbare milieukwaliteiten, dan voldoet het gamma van Eurocoustic aan al uw eisen en biedt het u bovendien uitgebreide esthetische en decoratieve keuzemogelijkheden. Ontdek het nieuwe gamma van Eurocoustic aan de hand van de nieuwe Catalogus en de vernieuwde website met handige tools. 

Tonga-gamma is verbeterd

Met name het onlangs vernieuwde Tonga®-gamma is sterk verbeterd. Aangenamer, degelijker, zuiniger, veiliger en duurzamer: dit gamma beantwoordt aan alle huidige eisen en actuele inrichtingsthema’s, zonder dat het ten koste gaat van de esthetische kwaliteit.

De doorontwikkelde basisplaat zorgt met een zeer hoge geluidsabsorptie voor akoestisch comfort, en het vernieuwde witte vlies zorgt voor een optimale lichtreflectie waardoor de behoefte aan kunstmatig licht sterk daalt. Tevens voldoen de Tonga® plafondpanelen met het A+ label voor de binnenluchtkwaliteit aan de hoogste Europese normen. Met 47 unieke Eurocolors en twaalf verschillende patronen is het buiten de sterke technische eigenschappen van de Tonga® plafondplaat ook nog mogelijk de ruimte extra karakter te geven of een beoogde ruimtelijke werking te versterken. 

De huidige projecten vragen om steeds meer expertise: Veiligheid, energieverlies, akoestiek en werkklimaat moeten aan nauw omschreven criteria voldoen en juiste testrapporten zijn daarbij onvermijdelijk. Daarom heeft Insulation Solutions het vernieuwde Tonga®-gamma direct getest in combinatie met haar Sonorex® Brand- en geluidschotten. Zodoende kunnen zij akoestische en brandwerende eigenschappen voor veel toepassingen garanderen. Laat u daarom door Insulation Solutions tijdig adviseren over de mogelijkheden voor uw project. Hun doelstelling is u professioneel en snel te helpen bij het realiseren van mooie en comfortabele ruimtes! 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid