NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Ga eens naar een Bouwlokaal!

door: Erica van Aken
| Management

BouwLokalen is een handige manier om kennis te maken met de laatste trend en vernieuwingen in de bouw. Tijdens de gratis bijeenkomsten wordt u in korte tijd bijgepraat door experts uit het vak. Hierbij staat niet de theorie, maar een praktische insteek centraal. BouwLokalen brengt u in korte tijd weer helemaal op de hoogte. De bijeenkomsten vinden verspreid door het land plaats, zodat er altijd wel één bij u in de buurt is.

BouwLokalen is een initiatief van SBR CURnet en Bouwend Nederland. U kunt er aannemers en andere bouwpartners ontmoeten. Bovendien gaat u door de behandelde thema’s weer eens verscherpt naar uw eigen onderneming, beleid en visie kijken. Een goede manier om in enkele uurtjes tijd (altijd einde middag) nieuwe ideeën op te doen én contacten te leggen.

Lees meer over eerdere BouwLokalen van redacteurs die voor NOA Magazine een bijeenkomst bezochten:
Nieuwe business-modellen, NOA Magazine 2010, nummer 1
Integraal samenwerken, NOA Magazine 2013, nummer 10

In het najaar van 2014 worden er verspreid door het land weer twee sessies georganiseerd:

Biobased bouwen

september – oktober 2014

Letterlijk betekent biobased: op de natuur gebaseerd. Maar wat zijn biobased materialen eigenlijk? En hoe kunt u deze toepassen? Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen de verschillende categorieën biobased materialen, want deze vragen elk om hun eigen benadering. Tijdens deze serie BouwLokalen lichten we de theorie nader toe met een aantal prachtige groene praktijkvoorbeelden.

Kansen pakken: ontzorg uw klanten in de bouw

november 2014

Hoe kunt u opdrachtgevers en eindgebruikers, samen met uw partners, ontzorgen tijdens het project en daarna? Ontzorgen van de klant en het garanderen van prestaties zijn twee belangrijke aspecten. Vooruitstrevende praktijksprekers vanuit de opdrachtgevende en –nemende kant vertellen u vanuit hun ervaringen wat er bij ontzorgend bouwen komt kijken, en geven praktische handreikingen.

Voor meer informatie en inschrijven: www.bouwlokalen.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid