NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Flexibel maskeren in de bouw, Deltec Tape Soft Orange is dé oplossing

door: Webbeheer
| Werkvoorbereiding Praktijk

Deltec Tape Soft Orange

Speciaal voor het afplakken van ruwe ondergronden is de Deltec Tape Soft Orange ontwikkeld. Deze tape is ideaal voor het maskeren en afdekken van onder andere buitenmuren, betonnen ondergronden, kunststof, aluminium en hout. Dankzij de flexibele eigenschappen is Deltec Tape Soft Orange uitermate geschikt voor gebruik op onregelmatige ondergronden.

Deltec Tape Soft Orange eigenschappen

De Deltec Tape Soft Orange is een gladde geplastificeerde PVC Tape met een kleeflaag van natuurrubber. Deze extreem flexibele tape is van waterbestendige PVC. Buiten het feit dat de Deltec Tape Soft Orange ideaal is voor het maskeren en afdekken op diverse ondergronden, heeft de tape nog meer kwaliteiten. De Deltec Tape Soft Orange is tevens geschikt voor het bevestigen van stuclopers, het bundelen van materialen en verpakken van dozen. De tape is zowel binnen als buiten tot 1 maand inzetbaar en laat geen lijmresten achter.  

Voordelen

De Deltec Tape Soft Orange is geschikt voor algemene toepassingen. Het product is bruikbaar voor toepassingen waar een goede flexibiliteit en kleefkracht noodzakelijk worden geacht. De Deltec Tape Soft Orange biedt constante zekerheid, zelfs bij lage temperaturen. De belangrijkste voordelen van de Deltec Tape Soft Orange op een rij: 

  • extra flexibel, ideaal voor ruwe ondergronden
  • 100% waterproof
  • zowel buiten als binnen inzetbaar
  • tot 4 weken zonder lijmresten te verwijderen
  • eenvoudig te verwerken

Doordat alle producten in het Deltec Tape assortiment uitvoerig getest en zorgvuldig geselecteerd zijn, voldoen deze aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Het is aan de hoge kwaliteit te danken dat Deltec Tape inmiddels onmisbaar is voor de professionele vakman.

Technische eigenschappen 

De technische eigenschappen van de Deltec Tape Soft Orange verraden de hoge kwaliteit van deze opvallende verschijning. De Deltec Soft Orange heeft een dikte van 125µ en wordt gedragen door geplastificeerd PVC. De hoge kleefkracht wordt veroorzaakt doordat de kleeflaag van natuurrubber is. Dankzij de feloranje kleur valt de tape goed op. Tevens is de tape ook in het wit verkrijgbaar. Een belangrijk detail met betrekking tot opslag is dat de tape koel en droog bewaart moet worden bij een temperatuur van 10°C tot 30°C. 

Profiteer ook van het complete Deltec Tape assortiment! 

Voor meer informatie over het dichtstbijzijnde verkooppunt, een gratis monsterrol of de complete Deltec Tape catalogus: check de website of bel 0413 - 24 44 44.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid