NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Een geslaagd Project met Weber!

door: Webbeheer
| Techniek

Weber

Naast de productsegmenten ‘gevel’, ‘reparatie’, ‘waterdichting en ‘hulpstoffen’ is Weber Beamix ook een gerenommeerd leverancier van bouwproducten voor het ‘vloeren’ en ‘tegelen’ segment. Volgens ons begunstigend lid zijn weber.floor project en weber.col project twee top producten uit het assortiment. Een project egalisatiemortel en project tegellijm. Afgestemde producten die breed inzetbaar zijn met een vertrouwde en duurzame combinatie voor een geslaagd project. 

Een goed begin van een project wordt gevormd door een goede basis. Dit begint met de opbouw van de vloer. Door de uitgesproken vlakheid van de ondervloer hoeft de tegelzetter zich niet meer te bekommeren om de vlakheid van zijn tegelwerk. De tegelzetter kan makkelijker en sneller zijn tegelwerk plaatsen. Vlakke ondergronden versnellen het proces en zorgen ervoor dat er minder tegellijm nodig is.  

Weber.floor project - 25 kg

Weber.floor is een zelfnivellerende cementgebonden egalisatiemortel die geschikt is voor de meeste soorten binnen vloeren. Egalisatiemortel in de klasse CT-C25-F5, volgens NEN-EN 13813. Weber.floor project wordt hechtend toegepast op betonnen, steenachtige ondergronden en op cement- en calciumsulfaatgebonden dekvloeren. Toepasbaar in laagdikten van 1 tot 30 mm in één arbeidsgang. Weber.floor project kan zowel handmatig als machinaal met behulp van equipement worden aangebracht. 

  • 1 - 30 mm laagdikte
  • CT-C25-F5
  • Na 4 uur beloopbaar
  • Basis voor diverse vloerafwerkingen

Weber.col project - 25 kg

De Weber.col is een flexibele tegellijm voor het plaatsen van keramische vloer- en wand tegels op vrijwel alle ondergronden. Tegellijm in de klasse CT2E,volgens NEN-EN 12004. Weber.col project kan naast de weber.floor project worden toegepast op o.a. cementdekvloeren,  vloeren met vloerverwarming en bestaand tegelwerk. 

  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Vloer en wand
  • Voor vrijwel alle ondergronden
  • Geschikt voor het verlijmen van grote oppervlaktes

Weber helpt u verder!

De producten weber.floor project en weber.col projectspelen in op de vraag van de verwerker van vandaag. Kwalitatief goede producten tegen een eerlijke prijs. Meer informatie is terug te vinden op de website van Weber Beamix

 

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid