NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Een fraaie basiswebsite voor je eigen bedrijf

door: Jolanda Reede
| Marketing

Basiswebsite

Als afbouwbedrijf moet je jezelf profileren. Hoe belangrijk vind je het dat je bedrijf ook via een smartphone of tablet goed gevonden wordt? En wil je je website koppelen aan social media? Laat ons weten wat je belangrijk vindt aan een online presentatie van je bedrijf!
 
In het kader van het project ‘Toekomst van de Afbouw’ zouden we graag willen weten welke wensen je hebt op het gebied van digitale media. Daarnaast zijn er nog veel bedrijven die nog geen website hebben. Om die reden onderzoeken we de mogelijkheid om een deskundige partij in te schakelen die voor onze leden tegen acceptabele kosten een basiswebsite c.q. mobiele website kan bouwen. Dan bedoelen we een website met een gebruiksvriendelijk CMS-systeem (een systeem waarmee je zelf je website kunt beheren en bijhouden), een domeinnaam en bijbehorende e-mailadressen. Indien gewenst moet de website tegen extra betaling kunnen worden uitgebreid met handige modules.
 
Hoe groter de belangstelling, hoe aantrekkelijker externe websitebouwers kunnen offreren. Daarom willen we eerst de behoeften onder de leden pijlen. Het is voor ons belangrijk om te horen welke wensen je (niet) hebt. Dus vul hoe dan ook - ongeacht of je denkt belangstelling te hebben - voor ons de zes vragen in door middel van een simpel ja/nee. Hartelijk dank voor je medewerking!

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid