NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Een duurzame gekleurde vloerafwerking

door: Erica van Aken
| Techniek

Weber 

Een watergedragen gekleurde epoxyvloercoating die nagenoeg in elke ruimte kan worden verwerkt; dat is de weber.floor epoxy. Deze 2-componenten vloercoating heeft een goede slijtvastheid en mechanische en chemische bestandheid. De coating is makkelijk aan te brengen en eenvoudig te reinigen.
 
Weber.floor epoxy is toe te passen op betonnen, cementgebonden en calciumsulfaat gebonden vloeren. Gaat het om een standaard belaste vloer in een woon-/leefruimte, dan adviseert Weber om weber.floor epoxy te gebruiken in combinatie met weber.floor dek.
 
Vloeren die zwaar belast worden, zoals een magazijn of bedrijfsvloer worden het beste opgebouwd met weber.floor ton en afgewerkt met weber.floor epoxy. Ook op bestaande epoxycoatings is weber.floor epoxy als eindafwerking te gebruiken.
 
De epoxy vloercoating is geschikt voor diverse toepassingen zoals garages, magazijnen, showrooms, kelders, schuren, balkons, terrassen en kan zowel binnen als buiten toegepast worden. weber.floor epoxy is verkrijgbaar in de kleuren RAL 7035 en RAL 7001.
 
Meer informatie op weberbeamix.nl.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid