NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Ecophon plafond- en wandpanelen voor Revit en ArchiCAD

door: Jolanda Reede
| Techniek

Bim Object Ecophon

Begunstigend lid Ecophon ontwikkelt, produceert en levert akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving en die het welzijn en de prestaties van mensen vergroten. Vanaf nu is er in BIMobject een grote variatie aan akoestische plafond- en wandpanelen van Ecophon beschikbaar voor zowel Revit als ArchiCAD. De Ecophon BIM-objecten helpen gebruikers om hun plafondoplossingen efficiënter te plannen en te implementeren in de verschillende projecten. 

Of het nu gaat om een samengestelde plafondoplossing voor Revit, of een slimme accessoire voor Archicad, de BIMobject-gebruikers hebben toegang tot alle benodigde informatie zoals geluidsabsorptieklassen, brandklassen en technische documentatie. De Revit-files bevatten installatiedetails en tekeningen. Met de ArchiCAD-files kan elke gebruiker makkelijk handmatig de volledige plafondstructuur en ophangconstructie aanpassen en configureren.   

BIM voor virtuele bouwprojecten

BIM maakt het mogelijk om een compleet virtueel model van een bouwproject te maken dat essentiële informatie bevat over alle bouwmaterialen en componenten. BIMobject Cloud heeft nu 150.000 gebruikers die al meer dan 4 miljoen downloads deden. Elke dag komen daar 1000 gebruikers bij. Veel toonaangevende architectenbureaus werken ermee. 

Ecophon BIMobjects

Ga naar Ecophon BIM portal om Ecophon BIMobjects te bekijken of te downloaden.

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid