NOA Menu

NOA Kenniscentrum

Eén reinigingsdoek voor uw handen én gereedschappen

door: Webbeheer
| Praktijk

Wiltec Wet Wipes

Wet Wipes van begunstigend lid Wiltec zijn kant en klare reinigingsdoeken voor het verwijderen van middelzware tot zeer zware vervuiling zoals olie, vet, smeer, lijm en verf. Deze oplossing is niet alleen geschikt voor uw gereedschappen, maar ook voor uw handen!

De doeken zijn zacht voor uw huid en daardoor het veilige alternatief voor schoonmaken met oplosmiddelen of ruwe handreinigers. Schoonmaken zonder gevaarlijke oplosmiddelen, handzeep, water en papier was nog nooit zo eenvoudig!

Handig in afsluitbare emmer

De sterke reinigingsdoek heeft een snelle en effectieve werking zonder een plakkerig gevoel na te laten. De doeken zitten verpakt in een draagbare emmer. Deze emmer kan gemakkelijk verplaatst worden en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik in servicewagens, werktafels of op plekken waar geen water voorhanden is. De emmer is afsluitbaar, waardoor uitdroging van de doeken is uitgesloten. De reinigingsdoeken zijn geparfumeerd met een aangename citrus geur. 

Poetsdoeken: voor elk wat wils

Wiltec heeft een ruim assortiment poetsdoeken, dat bestaat uit traditionele textiele, papieren en non-woven poetsdoeken en het complete hygiëne pakket van Kimberly Clark. Topkwaliteit producten, gericht op een materiaal- en kostenbesparende werkwijze met verbetering van de schoonmaakkwaliteit. Voor meer informatie of een gratis monster kunt u contact opnemen met Wiltec

Inloggen


Lid worden?

Personen actief in de Nederlandse afbouw krijgen veel voordelen als lid van NOA.


Lees de voordelen en word lid